“ГРАНД ХОТЕЛ ПЛОВДИВ” 

 Петзвезден хотел.. Открит е през 1977 г. от френската верига хотели “Новотел” и съгласно споразумение с българското правителство след кратковременна експлоатация от страна на френския партньор преминава в собственост на държавата. През 1997 г. става частна собственост на приватизационен фонд “Петрол фонд”, по-късно преобразуван в “Синергон Холдинг” АД. Множеството инвестиции след приватизацията превръщат “Гранд Хотел  Пловдив” в модерен бизнесхотел с елегантни архитектурни решения и уникален стил.“Гранд Хотел Пловдив” е разположен на северния бряг на река Марица, в близост с Международния панаир, центъра на града и Стария град. Добавена стойност придава спокойният и приветлив квартал с естетични и модерни бизнессгради, допринасящи за облагородяване на заобикалящата градска среда.
Хотелът предлага триста и тридесет стаи и апартаменти с впечатляващ изглед, оборудвани според съвременните стандарти за удобство, стил и елегантност. На първия етаж е разположено просторно фоайе, в което се помещават ресторанти, кафе-салони, конферентни зали, спортни съоръжения и магазини, предлагащи стоки на известни със своята елегантност и добър вкус търговски марки.
Двата паркинга на хотела осигуряват над двеста и петдесет паркоместа.                                                       Ресторанти В продължение на пасажа, минаващ по цялата дължина на сградата, са разположени два ресторанта “a la carte”, бална зала, виенски салон, кафетерии и лоби бар. Висококвалифицирани майстори кулинари предлагат интернационална и европейска кухня, съчетана с изискани вина от отбрани селекции на национални и чуждестранни изби.                                                                                                                        Конгресни зали  Хотелът разполага с множество зали за срещи и семинари, оборудвани с висококачествена техника и модулни преградни стени, позволяващи разнообразни интериорни конфигурации, съобразени с нуждите на клиентите. Конферентните зали предлагат около хиляда и двеста места, уникална услуга, определяща “Гранд Хотел Пловдив” като най-големия в сраната комплекс от конгресен център и хотел, намиращи се в една и съща сграда. За удобство на гостите и гражданите на Пловдив дружеството изгради спортен център със закрити басейни за възрастни и деца, фитнесцентър, боулинг зала, СПА комплекс с релаксиращи и тонизиращи програми, парна баня и сауна.

 Хотел “Европа”www.hoteleuropa.bg

    Разположен в централната част на курорта “Слънчев бряг”, в непосредствена близост до плажната ивица. Тризвездният хотел разполага със сто петдест и шест стаи и апартаменти, всички с гледка към морето и климатик. Обширното фоайе, модерен ресторант и множеството кокетни магазини, разположени в търговския център, придават неповторима атмосфера и ваканционно настроение на гостите на хотела. За удобство на гостите си, хотелът предлага фризьорски салон и открит паркинг с тридесет паркоместа. Хотел “Европа” предлага на посетителите ресторант със сто и тридесет места, част от които са на открита тераса с впечатляващ изглед към просторния басейн. В спортния център са разположени   фитнесзала, сауна и лекарски кабинет.
  Откритият плувен басейн с олимпийски  размери допълва достойнствата на хотела.Хотел “Европа” е разположен в централната част на курорта “Слънчев бряг”, в непосредствена близост до плажната ивица.Тризвездният хотел разполага със сто петдест и шест стаи и апартаменти, всички с гледка към морето и климатик. Обширното фоайе, модерен ресторант и множеството кокетни магазини, разположени в търговския център, придават неповторима атмосфера и ваканционно настроение на гостите на хотела. За удобство на гостите си, хотелът предлага фризьорски салон и открит паркинг с тридесет паркоместа. Хотел “Европа” предлага на посетителите ресторант със сто и тридесет места, част от които са на открита тераса с впечатляващ изглед към просторния басейн. В спортния център са разположени фитнесзала, сауна и лекарски кабинет.  Откритият плувен басейн с Олимпийски 
размери допълва достойнствата на хотела.